Meryl

Meryl er en af de yngste orangutanger, man kan adoptere. Hun kan især kendes på de brune, dybe øjne, som ikke er til at løsrive sig fra.
 

Dyrlægen fik et chok

Meryl mistede sin mor alt for tidligt. Hun var blot otte måneder gammel, da hun blev fundet, hvor hun levede som kæledyr hos en familie. Da redningsholdet fra Nyaru Menteng kom frem, lå hun sammenfoldet på bunden af en kurv. Dyrlægen fik et chok, da hun så ned i kurven. Meryl havde slet ingen livsgnist tilbage i de store, brune øjne. Hun så helt tomt frem for sig. Hendes arm var brækket, hun var underernæret og benene var skadet. De tog hende straks med, og på tilbagevejen slap dyrlægen ikke Meryl et eneste sekund.


Elsker at være i centrum

Meryl blev hurtigt i stand til at bruge arme og ben igen efter kyndig behandling af dyrlægen på centeret. Hun viste sig med det samme at være en særdeles aktiv orangutang, og allerede et halvt år efter ankomsten til Nyaru Menteng klatrede hun flittigt rundt i træerne. I 2017 er hun blevet rykket fra Vuggestuen og op i Skovskolen, hvor hun nu har fået selskab af lidt større orangutanger. Ændringen har dog ikke påvirket hende synderligt, og hun kan lide de større udfordringer og de mange nye indtryk. Hun elsker at være centrum for de andre orangutangers opmærksomhed, og holder sig ikke tilbage fra et godt mudderbad.

 
 

Altid klar på en snack

Af og til kan det være helt svært at få Meryl med hjem igen, når dagen i Skovskolen er slut. Hun sidder gerne veltilfreds oppe i et træ. Men det smarte ved Meryl er, at hun altid kan lokkes med en snack. Så kommer hun ned.

Hvis du adopterer Meryl, er du med til at sikre, at hun kan komme tilbage til regnskoven. Du hjælper hende og de andre orangutanger med mad, personale og bevaring af regnskoven på Borneo. Sådan kan vi sammen være med til at bevare orangutangen som art.
 
 
 

Fakta om Meryl

Ankomst: 7. januar 2015

Alder ved ankomst: 8 måneder

Meryl har de mest bedårende brune øjne, og hun forstår at charmere alle på centeret. Hun er samtidig meget modig, og hun er netop blevet rykket fra Vuggestuen og op i Skovskolen. Vi er ikke i tvivl om, at hun vil komme til at klare sig godt.

Det får du som adoptant

  • Et adoptionsbevis og et billede af din orangutang.
  • En opdatering hvert kvartal hvor du hører, hvordan Meryl har udviklet sig siden sidst.
  • Videoer og billeder med din orangutang.
  • Et nyhedsbrev hvor du får de seneste nyheder fra Borneo og resultaterne fra arbejdet med at redde den kritisk truede orangutang.

Det gør du som adoptant

  • Din adoption er symbolsk, hvilket vil sige, at du ikke blot hjælper din egen orangutang, men også alle de andre orangutanger på centeret.
  • Du redder forældreløse orangutanger og sikrer dem et regnskovshjem, som de kan vende tilbage til.
  • Du støtter driften af verdens største rehabiliteringscenter for orangutanger.
 

Galleri med Meryl