Oplev orangutangerne med Horisont Rejser

05-01-2015

Nu har du mulighed for at se Nyaru Menteng på Borneo. Tag med Red Orangutangen og Horisont Rejser på rundrejse i Indonesien.

Vil du opleve øerne Java og Borneo, komme tæt på Indonesisk historie og kultur og opleve Nyaru Mentengs orangutanger? Red Orangutangen har indgået et samarbejde med Horisont Rejser, der både bringer dig tæt på den lokale kultur og på Borneos natur og dyreliv.

Rundrejse med fokus på kultur og natur

Orangutangen Bonet på Kaja-øen, én af Nyaru Mentengs beskyttede øer. Den danske rejseleder Kim Jespersen har stor viden om rejsemålet og har også tidligere været tilknyttet Red Orangutangens projekter. Kim vil på en 16 dages rundrejse tage dig med til den indonesiske ø, Java, der tilbyder spektakulære historiske og naturrige attraktioner - og dernæst til Kalimantan, som den indonesiske del af Borneo kaldes. 

Besøg Nyaru Menteng

Under rejsen i Kalimantan vil fokus være på Borneos unikke natur. Rejsen bringer dig blandt andet til Nyaru Mentengs besøgscenter. Ansatte fra centret vil fortælle om deres arbejde, og det bliver muligt at sejle forbi de øer, hvor voksne orangutanger lever, mens de venter på at blive genudsat i regnskoven.

Rundrejse med støtte til orangutangen

Bestiller du Horisont Rejsers rundrejse, støtter du Red Orangutangens arbejde for at redde den truede orangutang og dens regnskovshjem på Borneo. Læs mere om rundrejsen, herunder pris og datoer for afrejse på Horisonts hjemmeside

Obs! Rejsen inkluderer ikke besøg i skovskolen. Ligesom du ikke kommer ind på selve centret Nyaru Menteng af hensyn til orangutangernes rehabiliteringsproces og helbred.


Twitter

RED ORANGUTANGEN PÅ TWITTER