Valentino kan fejre årsdag

09-02-2016

Kan du huske lille Valentino? Den 14. februar kan han fejre et-årsdag på Nyaru Menteng. Han ankom som en lille og forslået orangutangunge, men heldigvis tog han godt i mod den kærlighed og omsorg, han fik tilbudt. I dag er han sund og rask, selvom han også er en anelse forkælet.

Da han ankom på Skt. Valentins dag, var det oplagt, at han fik navnet Valentino. Ingen havde dog kunne forudse, at navnet ville passe så godt til ham. Han er fra starten af blevet overøst med kærlighed – og han elsker det!

Valentino passes af hans personlige babysitter i vuggestuen, og selvom han er en nysgerrig orangutang, så skal hans babysitter hele tiden være i nærheden af ham. Også når han leger med Meryl, Otan og de andre orangutanger, som også ankom til centeret i samme periode. Hans yndlingsaktivitet er dog at blive kildet, og han kan lide det i timevis.

Ganske naturligt

I regnskoven er orangutangungerne sammen med deres orangutangmødre i op til otte år, og derfor er det ganske naturligt, at Valentino har svært ved at slippe sin nye surrogatmor. Her i begyndelsen skal han også bare have så meget kærlighed, som han kan rumme, da trygheden øger hans indlæringsevne. Med tiden vil han gradvist løsrive sig fra sin afhængighed til babysitteren og begynde at stå på egne ben, blive venner med de andre orangutanger, lære tricks til at overleve i naturen og til sidst vil han være klar til et liv i Borneos regnskove.

Giv kærligheden videre

Du kan følge ham hele vejen på vej mod regnskoven – eller give en du holder af muligheden for at følge Valentinos udvikling. For 100 kr. om måneden, kan du give Valentino i gave. Den heldige modtager får tre årlige opdateringer på hans udvikling og en video tilsendt af ham.

Gaven er ikke bindende, og du vil modtage et gaveadoptionscertifikat med billede af Valentino, som du kan overrække til den heldige eller hænge op på væggen. Lav en gaveadoption her >>

Du kan også læse mere om Valentino her >>


Vidste du at det genudsættelsesprogram Red Orangutangen støtter, er verdens bedste? Siden 2012 har vi genudsat 191 orangutanger og af disse har 92 procent af orangutangerne overlevet omstillingen fra rehabiliteringscentrene til regnskoven.

Læs mere om Red Orangutangens arbejde >>