Svensktalende studentermedhjælper med flair for sociale medier søges

 
 

Brænder du for dyrene og naturen, og kunne du tænke dig et studiejob, der giver mening? Har du lyst til at udvikle materiale til sociale medier og til vores svenske donorer? Så har vi det helt rigtige job til dig!


Beskrivelse af arbejdsopgaver

Vi søger en studentermedhjælper, der kan hjælpe organisationen med at skabe indhold og materiale til vores svenske donorer. Du vil arbejde i feltet mellem digital kommunikation og fundraising. Du skal primært skabe indhold til vores svenske Facebookside og udsende vores svenske nyhedsbreve, men også løbende oversætte og udvikle materiale til vores mange svenske donorer og følgere, og holde vores svenske hjemmeside opdateret.

Ud over kommunikations og fundraising arbejde vil du bistå med sekretariatsopgaver såsom rapportering til Frii og Innsamlingskrontrollen.

Vi søger en;

Der taler og skriver flydende på svensk, og læser på 2. eller 3. år af sin uddannelse – måske indenfor kommunikation, marketing eller IT. Du er en god kommunikatør og kan skabe digitalt indhold, der rammer vores målgruppe især via vores svenske Facebookside. Du er velformuleret, har et godt kendskab til billede- og videoredigeringsprogrammer og kan oversætte tekster fra dansk og engelsk til svensk. Hvis du desuden har erfaring i at arbejde i CMS’er og Mailchimp er det et plus.

Som person er du positiv, engageret og udadvendt. Du kan arbejde selvstændigt og med korte deadlines.

Du får:

  • -Mulighed for at være med til at gøre en forskel for et af verdens mest truede dyr, orangutangen
  • -Mulighed for at arbejde i et miljø, hvor der er plads til prøve ting af
  • -Et indgående kendskab til arbejdet med sociale medier
  • -Et indgående kendskab til at udvikle og udsende materiale til private donorer
  • -Muligheden for at sætte dit præg på kampagner og tage ejerskab på dit område

Stillingen er cirka 15 timer om ugen i tidsrummet 09:00 til 17:00 i hjertet af København, og vi forventer, at du kan begynde i starten af marts. Løn bliver aftalt efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Tina Skoglund på 53613906 eller skrive en e-mail til ts@savetheorangutan.org

Ansøgningen og CV skal sendes til ts@savetheorangutan.org inden den 4. februar. Vi forventer at holde samtaler i uge 7 og 8.

Om os

Orangutang Fonden arbejder med at hjælpe nødstedte orangutanger og sikre deres regnskovshjem på Borneo gennem et tæt samarbejde med vores indonesiske partnere.

Vi har tilknyttede organisationer i Sverige og England, hvor vi indsamler under navnet Save the Orangutan. Vores kontor ligger på Amagertorv i indre København, hvor vi er en lille, men dedikeret, gruppe af ansatte, der arbejder med at udbrede kendskabet til orangutangens situation og samle penge ind til vores projekter på Borneo til bevarelse af den kritisk truede orangutang og dens regnskovshjem.

Du kan også læse mere om vores arbejde her >>


Kontakt

Telefontid: man-fre 9.30 - 15.00
E-mail: ts@savetheorangutan.org

Læs om sekretariatet >>