Vil du være frivillig?

Du kan hjælpe orangutangerne på Borneo ved at være aktiv som frivillig her i Danmark. Mange vil gerne til Borneo, men det er her i landet, at vi har allermest brug for hjælp til at gøre opmærksom på orangutangernes situation.

 
 

Red Orangutangen har flere forskellige selvkørende frivilliggrupper, både i København og i Aalborg. Nogle pakker breve til vores adoptanter, andre repræsenterer organisationen i forbindelse med festivaler eller ved små events i zoologiske haver. Vi har ofte brug for frivillige, der kan oversætte fra dansk til engelsk og svensk. Vil du gerne være frivillig, er du altid velkommen til at kontakte os!

Frivillig på Borneo

Vi modtager mange henvendelser fra ildsjæle, der gerne vil hjælpe til på rehabiliteringscentret Nyaru Menteng. Det kan dog ikke lade sig at gøre. Orangutanger har brug for ro, stabilitet og en fast babysitterstab. Samtidig er det af stor betydning for Nyaru Menteng, at projektet har opbakning i lokalsamfundet, og at lokalsamfundet opnår en højere levestandard ved bæredygtig indtægt. Derfor ansætter centret kun babysittere og teknikere fra lokalområdet.


 

KONTAKT

Telefontid: man-fre 9.30 - 15.00
E-mail: info@redorangutangen.dk


Portræt af en frivillig

Mød Merete Jess, pensionist, fysioterapeut og fast pakker i Red Orangutangen. Læs her >>