Grafisk stærk studentermedhjælper med flair for sociale medier søges

 
 

Brænder du for dyrene og naturen, og kunne du tænke dig et studiejob, der giver mening? Har du lyst til at udvikle materiale til vores kampagner og sociale medier? Så har vi det helt rigtige job for dig!


Beskrivelse af arbejdsopgaver

Vi søger en studentermedhjælper, der kan hjælpe organisationen med at sikre et spændende og engagerende indhold på vores digitale platforme. Du vil løbende skulle bidrage med at udvikle visuelle materialer til kampagner, annoncer og hjemmesider, og så vil du også skulle bidrage til organisationens daglige kommunikation på sociale medier.

Vi søger en;

Der kan lide at udvikle og designe indhold til digitale platforme og læser på 2. eller 3. år af sin uddannelse – gerne indenfor kommunikation, marketing eller IT.

Du har et indgående kendskab til grafiske redigeringsprogrammer, er vant til at arbejde med sociale medier og har fingeren på pulsen hvad angår nye digitale tendenser og muligheder. Du er desuden velformuleret, kan skrive tekster som rammer målgruppen og er god til at oversætte tekster fra dansk til engelsk.

Som person er du positiv, engageret og udadvendt. Du kan arbejde selvstændigt og med korte deadlines.


Du får:

- Mulighed for at være med til at gøre en forskel for et af verdens mest truede dyr, orangutangen

- Mulighed for at arbejde i et miljø, hvor der er plads til prøve ting af

- En foranderlig hverdag med alsidige arbejdsopgaver

- Et indgående kendskab til arbejdet med sociale medier

- Masser af ansvar og muligheden for at sætte dit præg på kampagner

Stillingen er cirka 15 timer om ugen i tidsrummet 09:00 til 17:00, og vi forventer, at du kan begynde i marts. Løn bliver aftalt efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Red Orangutangens kommunikationsansvarlige Bue Heckmann på 29 87 38 81 eller skrive en e-mail til bbh@savetheorangutan.org

Ansøgningen og CV skal sendes til bbh@savetheorangutan.org inden den 11. februar. Vi forventer at holde samtaler i uge 8 og 9.

Om os

Orangutang Fonden arbejder med at hjælpe nødstedte orangutanger og sikre deres regnskovshjem på Borneo gennem et tæt samarbejde med vores indonesisk partner, BOS Foundation.

Vi har tilknyttede organisationer i Sverige og England, hvor vi indsamler under navnet Save the Orangutan. Vores kontor ligger på Amagertorv i indre København, hvor vi er en lille, men dedikeret, gruppe af ansatte, der arbejder med at udbrede kendskabet til orangutangens situation og samle penge ind til vores projekter på Borneo til bevarelse af den kritisk truede orangutang og dens regnskovshjem.

Du kan også læse mere om vores arbejde her >>


Kontakt

Telefontid: man-fre 9.30 - 16.00
E-mail: bbh@savetheorangutan.org

Læs om sekretariatet >>