Handelsbetingelser

Betaling med Dankort/VISA-Dankort

Du kan støtte Red Orangutangen med dankort via www.redorangutangen.dk ved at give en tidsbegrænset gaveadoption eller et støttebidrag. Adoptioner, løbende gaveadoptioner og medlemskaber betales via PBS.

Du betaler online ved hjælp af Dankort/VISA-Dankort via vores samarbejdspartner DIBS. Data, du sender i forbindelse med donation via betalingskort, er krypterede (SSL), og det er kun PBS, der kan læse dem. Hverken Red Orangutangen eller andre har mulighed for at læse oplysningerne.

Beløbet, du donerer, trækkes fra din konto med det samme. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved donationen.

Du vil modtage en bekræftelse for din tilmelding på skærmen. Hvis du oplyser din e-mailadresse, vil du også modtage en bekræftelse via e-mail.

Du vil ikke modtage fysiske kvitteringer fra os ved indbetaling. I stedet vil dine betalinger fremgå af din kontooversigt fra banken.

Sikkerhed for betaling med Dankort/VISA-dankort

Det er sikkert at donere online til Red Orangutangen. Både bankerne, PBS og Forbrugerrådet betragter det som sikkert at overføre penge online. Ved at kontrollere dit kontoudtog kan du sikre dig, at det rigtige beløb bliver hævet. I modsat fald kan dine penge altid tilbageføres.
Hvis du er i tvivl og vil vide mere om sikkerhed og online-betaling, henviser vi til www.forbrugersikkerhed.dk.

Returret/fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på de indbetalte beløb, men du kan til hver en tid afmelde en adoption. Det sker ved at kontakte Red Orangutangen på info@redorangutangen.dk eller 33 93 06 50.

Leveringstid

En gaveadoption træder i kraft i den efterfølgende måned. Du vil modtage et brev med adoptionsbevis og velkomstbrev cirka en uge efter, at du har tilmeldt dig. Adoptionsbeviset kan du overbringe til gavemodtageren. Dog må der forventes lidt længere leveringstid til udlandet.

Ved gaveadoptioner vil modtageren løbende høre nyt om din orangutang, så længe du fortsætter adoptionen.

Fradrag

Når du støtter Red Orangutangen, har du mulighed for at få et fradrag på selvangivelsen. Det sker via ligningslovens paragraf 8a.

Du skal indberette dit CPR-nr. til Red Orangutangen, hvis du vil have dine bidrag trukket fra på din selvangivelse. Du har ikke længere mulighed for selv at opgive dine bidrag til SKAT. Når du indberetter dit CPR-nr. til Red Orangutangen, opgiver vi automatisk dine bidrag til SKAT.

 

KONTAKT

Telefontid:
man-fre 9.30 - 15.00

E-mail: info@redorangutangen.dk