Partnerskab

Ønsker du at indarbejde et partnerskab med Red Orangutangen i din virksomheds daglige forretning er denne mulighed idéel for dig. Et samarbejde tilrettelagt som et partnerskab henvender sig primært til virksomheder, der arbejder strategisk med CSR.

 
 

Styrk dit brand gennem et partnerskab.

Med et partnerskab hos Red Orangutangen har din virksomhed mulighed for at samarbejde med Red Orangutangen om kommunikation, både i egne og Red Orangutangens medier. Alt efter virksomhedens behov, aftaler vi hvordan og gennem hvilke kanaler, partnerskabet kommunikeres, så virksomheden får det bedst mulige udbytte af støtten.

Kampagnepartnerskab >

Ved et kampagnepartnerskab samler din virksomhed ind til Red Orangutangen gennem salg af produkter. Red Orangutangen inkluderes i kommunikation og markedsføring. Aftalen kan være knyttet til en bestemt kampagneperiode, et eller flere produkter eller et brand.

Se eksempler på et kampagnepartnerskab her >

Indsamlingspartnerskab >

Ved et indsamlingspartnerskab stiller din virksomhed en indsamlingskanal til rådighed. Dette kan være kontante donationer, point eller andet som virksomheden omregner til en kontant donation til Red Orangutangen.

Se eksempler på et indsamlingspartnerskab her >

Projektpartnerskab >

Ved et projektpartnerskab tager din virksomhed ejerskab over et specifikt projekt hos Red Orangutangen. Virksomheden får mulighed for at blive en del af den historie, der kan bygges op omkring et specifikt projekt. Virksomheden kan derved anvende Red Orangutangens navn, logo og varemærke i forbindelse med omtale af projektet.

Se eksempler på et projektpartnerskab her >

 

Kontakt

Frederik Lynge

E-mail: fl@savetheorangutan.org


Red Orangutangen bidrager til kommunikationen

Red Orangutangen bistår med kommunikationen omkring partnerskabet, både når det gælder egne medier og idéer til historier og materiale.


Rådgivning

Du vil som partner hos Red Orangutangen få rådgivning og sparring omkring, hvordan du får mest værdi ud af dit partnerskab.