Projektpartnerskab

I et projektpartnerskab sponsorerer din virksomhed et specifikt afgrænset projekt og kan derved tage ejerskab på den historie, der skabes omkring projektet. Dette kan være en stærk måde at gøre virksomhedens sociale engagement mere konkret og synligt på - både for virksomhedens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Strategisk relevans

Projektet virksomheden støtter aftales i samarbejde mellem virksomheden og Red Orangutangen for at sikre en høj strategisk relevans for begge parter. Projekter kan både være etårige eller flerårige. I et projektsponsorat støtter virksomheden som udgangspunkt det fulde budget for at sikre at projektet kan gennemføres og virksomheden får konkrete mål på den forskel sponsoratet gør.

Eksempler på projektpartnerskaber

 

Genudsætninger

Formålet med driften af rehabiliteringscentret Nyaru Menteng er at redde nødstedte orangutanger og lære dem at kunne klare sig selv i Borneos regnskov. Din virksomhed kan give en orangutang livet i frihed tilbage.

Læs mere om genudsætninger her >

Træplantning

Mere end 50% af Borneos regnskov er forsvundet inden for de sidste 50 år. En vigtig del af Red Orangutangens arbejde er at sikre levesteder for både orangutangen og det øvrige dyreliv i regnskovene.

Din virksomhed kan være med, når Red Orangutangen beskytter og genskaber levesteder til orangutanger.

Læs mere om genplantning og genopretning af skov her >

Lokaludvikling

Afskovning og handel med truede dyr er de væsentligste trusler mod orangutangen. Derfor er det vigtigt, at samarbejde med lokale samfund for at sikre bæredygtige indtægtskilder og bedre levestandarder for lokalbefolkningen. Din virksomhed kan sammen med Red Orangutangen være med til at gøre en forskel for både dyr og mennesker på Borneo.

Læs mere om vores arbejde med lokal udvikling her >>


Kontakt

Frederik Lynge

E-mail: fl@savetheorangutan.org