Se film om Red Orangutangens projekter

Red Orangutangen har fået produceret en række programmer om det arbejde vi udfører med at redde den udryddelsestruede orangutang og dens hjem, Borneos regnskov.

Kom helt tæt på Red Orangutangens arbejde med at redde Borneos kritisk truede orangutang og dens regnskovshjem. Du kan også få svaret på, hvorfor Borneos tørvemoser er jordens CO2 støvsuger, og hvordan nødstedte orangutanger bliver flyttet til beskyttede regnskovsområder. God fornøjelse :)

 

Emmelie De Forest og orangutangerne

I sommeren 2016 optog dk4 en dokumentar om vores arbejde med at rehabilitere og genudsætte orangutangerne på Nyaru Menteng. Arbejdet opleves gennem den danske, tidligere Eurovision-vinder Emmelie de Forest, der selv har adopteret to orangutanger fra centeret. Se hele programmet nedenfor.


SOS Borneo - Genskab regnskoven

Red Orangutangen arbejder for at bevare Borneos regnskove. Med hjælp fra vores indonesiske partner, BOSF, er vi i gang med at beskytte og genetablere 3.000 vilde orangutangers hjem i samarbejde med lokalbefolkningen. Se det 20 minutter lange program, der i sommeren 2016 blev indspillet i samarbejde med DK4.

Years of Living Dangerously

Se det engelske program "Years of Living Dangerously", hvor Harrison Ford besøger orangutangcenteret Nyaru Menteng. Du kan også læse en artikel om besøget her >>


Se program om Borneos regnskov & SOS BORNEO

 

We Love Orangutans Trailer

I sommeren 2015 har Red Orangutangen produceret 10 små film om det daglige arbejde med at redde orangutanger på verdens største rehabiliteringscenter, Nyaru Menteng. Nedenfor kan du se traileren til disse.Vidste du at det genudsættelsesprogram Red Orangutangen støtter, er verdens bedste? Siden 2012 har vi genudsat over 300 orangutanger, og de klarer sig ligeså godt i regnskoven som deres vilde slægtninge.


Vi har også fået lavet en videoserie, som vi kalder "We Love Orangutans". Her kan du kan komme tæt på arbejdet med at redde orangutanger på verdens største rehabiliteringscenter for orangutanger, Nyaru Menteng, gennem 10 små videoer. Du kan se dem her >>