Adoptér Taymur
Taymur var offer for illegal handel, og blev smuglet ud af Indonesien som lille. Han blev reddet hjem ved en tilfældighed, og idag trives 3-årige Taymur på Nyaru Menteng. Læs mere om Taymur.

Adoptér Hope
Denne lille hun-orangutang blev fundet i et nedbrændt skovområde, men har det i dag godt i Vuggestuen sammen med de mindste orangutanger.
Læs mere om Hope.hope

Adoptér Valentino
Vi modtog en lille og skrøbelig orangutangunge på Skt. Valentins dag, den 14. februar 2015. I dag er han dog en lille ballademager. Læs mere om Valentino.

Adoptér Meryl
Meryl var svært medtaget, da hun blev reddet fra fangenskab i januar 2015. I dag har hun det godt, og hun elsker at være i centrum. Læs mere om Meryl.

Adoptér Topan
Topan vejede bare 1,5 kg da hun ankom til Nyaru Menteng. Det er ikke til at vide, når man ser modige og aktive Topan i dag. Læs mere om Topan

Red Orangutangen er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2019 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 16.300 kr.