Vælg hvem du vil adoptere, og udfyld formular nederst.

Adopter Taymur
Taymur var offer for illegal handel, og blev smuglet ud af Indonesien som lille. Han blev reddet hjem ved en tilfældighed, og idag trives 3-årige Taymur på Nyaru Menteng. Læs mere om Taymur.

Taymur orangutang reddet

Adopter Hope
Denne lille hun-orangutang blev fundet i et nedbrændt skovområde, men har det i dag godt i Vuggestuen sammen med de mindste orangutanger. Læs mere om Hope.

hope

Adopter Valentino
Vi modtog en lille og skrøbelig orangutangunge på Skt. Valentins dag, den 14. februar 2015. I dag er han dog en lille ballademager. Læs mere om Valentino.

Adopter Meryl
Meryl var svært medtaget, da hun blev reddet fra fangenskab i januar 2015. I dag har hun det godt, og hun elsker at være i centrum. Læs mere om Meryl.

Adopter Cinta
Lille Cinta er stadig sky og forsigtig. Hun blev fundet rystende bange alene i en plantage og boede i et privat hjem i tre dage, før hun kom til Nyaru Menteng. Læs mere om Cinta.

 

Red Orangutangen er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2018 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 15.900 kr.