Da Meryl ankom, var hun en af de yngste orangutanger, man kunne adoptere. Hun kan især kendes på de dybe, brune øjne, som ikke er til at løsrive sig fra.

Meryl mistede sin mor alt for tidligt. Hun var blot otte måneder gammel, da hun blev fundet hos en familie, hvor hun levede som kæledyr. Da redningsholdet fra Nyaru Menteng kom frem, lå hun sammenfoldet på bunden af en kurv. Dyrlægen fik et chok, da hun så ned i kurven. Meryl havde slet ingen livsgnist tilbage i de store, brune øjne. Hun så helt tomt frem for sig. Hendes arm var brækket, hun var underernæret og benene var skadet. De tog hende straks med, og på tilbagevejen slap dyrlægen ikke Meryl et eneste sekund.

Så snart Meryl blev i stand til at bruge arme og ben igen viste hun sig at være en særdeles aktiv orangutang. Allerede et halvt år efter ankomsten til Nyaru Menteng klatrede hun flittigt rundt i træerne. I 2017 er hun blevet rykket fra Vuggestuen og op i Skovskolen, hvor hun nu har fået selskab af lidt større orangutanger.

I dag trives Meryl
Videoen her under er fra Meryls tid i vuggestuen.

Du kan hjælpe Meryl det sidste stykke vej tilbage til et liv som vild orangutang i beskyttet regnskov ved at adoptere hende.

Hvad får du når du adopterer Meryl?

Når du adopterer Meryl får du med det samme et adoptionsbevis på hende og hele historien om hendes liv frem til nu pr. email. Hvis du ønsker det, sender vi også et trykt adoptionsbevis til dig.

Der udover sender vi løbende opdateringer om Meryls liv og udvikling til dig, så du kan følge hendes liv på Nyaru Menteng. Du vil få et indblik i de faser, hun skal igennem for blive klar til at leve i regnskoven på egen hånd en dag. Du hører om, hvordan hun trives og udvikler sig og hverdagens genvordigheder og successer.

Vi sender opdateringer ud ved månedskiftet januar/februar, månedskiftet april/maj, i august og ved månedskiftet oktober/november. I august er det i form af en 5-10 minutters video.

Du får også et nyhedsbrev, hvor du kan læse om vores arbejde på Borneo og resultaterne heraf. Vi deler også den nyeste viden om orangutangerne og deres levesteder.

Meryl da hun var i vuggestuen
Meryl da hun var i vuggestuen
Meryl 2016. Hyggestund med legekammerat.
Meryl 2016. Hyggestund med legekammerat.
Aktive og dygtige Meryl i skovskolen 2018.
Aktive og dygtige Meryl i skovskolen 2018.

FAKTA OM MERYL

Køn: hun
Center: Nyaru Menteng
Ankomst: 7. januar 2015
Alder ved ankomst: 8 mdr.

Hvad går din støtte til, når du adopterer?

Alle orangutangerne på centrene.
Din adoption er symbolsk, hvilket vil sige, at du ikke blot hjælper Meryl, men også alle de andre orangutanger på rehabiliteringscentrene på Borneo.

Redning af forældreløse orangutanger. 
Du bidrager til arbejdet på Borneo med at redde, rehabilitere og genudsætte forældreløse orangutanger og sikre regnskov, som de kan vende tilbage til.

Forebyggelse gennem oplysning. 
Du bidrager til oplysningsarbejdet for at beskytte den kritisk truede orangutang og dens sidste levesteder og arbejdet for at eliminere truslerne mod orangutangen.

MØD

de andre orangutanger

GIV

en adoption i gave