Snart får vi besøg af ingen mindre end Björn Vaughn, naturfotografen hvis arbejde har været vist på alt fra Netflix til BBC, Smithsonian og CNN.

Han har mere end 12 års erfaring med at fotografere i Indonesien, og har gennem mange år arbejdet sammen med Red Orangutangen, og vores indonesiske partner BOSF. Björn har både arbejdet med vilde orangutanger, og orangutanger på rehabilitationscentre i Kalimantan, og fra 2009-2022 vidner hans CV om hvordan han har filmet og bidraget til mere end 28 forskellige dokumentarer og produktioner.

Björn er manden bag de videoer alle vores adoptanter har modtaget gennem årene. Ydermere er Björn en af fotograferne bag udstillingen ’I Am The Forest,’ der sætter fokus på Borneos unikke dyre- og planteliv – og som blev vist første gang på Borneo i 2016. Björn er altså en mand der forstår at svinge kameraet, og han er blevet nomineret og belønnet med en række priser herfor.

Vi glæder os til at få ham på besøg på onsdag d. 29. og til at høre ham dele ud af hans erfaringer og historier fra en imponerende karriere som orangutang-fotograf!

Dørene åbner kl. 17:00, Björn kommer på kl. 18:00 og vi glæder os til at se Jer.

Se dagens program lige her.

Find eventet lige her.