En stærk dokumentar

Med en årlig omsætning på omkring 1,5 billioner kroner er wildlife turisme blevet en ekstremt lukrativ forretning. Men det har omkostninger - og det er dyrene, der betaler prisen.

Hhv. kl 11:00 og kl. 19:00 søndag den 22. august kan du komme med bag kulissen til online premiere på "Eyes of the Orangutan" og møde Aaron Gekoski, prisvindende miljø fotojournalist, som sammen med instruktøren Chris Scarffe og filmfotografen Will Foster-Grundy, som igennem fire år har besøgt og dokumenteret orangutang-turismen og dens grusomme virkelighed.

Orangutanger har masser af personlighed og er meget intelligente - de deler da også 97% DNA med os mennesker. Desværre er det disse menneskelige træk, der gør dem ekstremt populære i dyreunderholdningsparker over hele verden.

Heldigvis findes der organisationer, som arbejder for at beskytte vores slægtninge fra regnskoven - blandt andet ved at redde orangutanger fra fangenskab, rehabilitere dem og sidenhen genudsætte dem i fredet regnskov.

Hvis du har lyst til at støtte arbejdet med at redde orangutanger fra fangenskab og hjælpe dem til et nyt liv i regnskoven, kan du gøre det ved at adoptere en orangutang her