Orangutangen fejrer ikke jul

... men den vil alligevel blive rigtig glad for din gave

En af de bedste julegaver, du kan give i år, er den, der redder regnskoven og dermed de kritisk truede orangutanger på Borneo. Orangutangens levesteder forsvinder nemlig med alarmerende hast. Det truer klimaet globalt. Det truer orangutangerne og
biodiversiteten generelt. Og det truer befolkningen lokalt. Du kan hjælpe med at vende den udvikling med dine julegaver.

Digitale julegaver bragt direkte til din indbakke med det samme.
Bestiller du et partnerskab, gavetræer eller adoption som gave, så får du et flot bevis i modtagerens navn i din indbakke -
lige til at printe, pakke ind og lægge under træet.

Ved at give et Orangutangpartnerskab er du med til at støtte vores arbejde med at beskytte og bevare den kritisk truede orangutang og dens sidste levesteder – regnskoven på Borneo. For 300 kr. følger gavemodtageren indsatsen på Borneo i et år.

Ved at give gave-træer er du med til at genplante Borneos regnskov, som er hjem for den kritisk truede orangutang. For 100 kr. vil gavemodtageren genplante fem træer.

Ved at give en gave-adoption er du med til at støtte nødstedte orangutanger og det fremadrettede arbejde med at forebygge at orangutanger i det hele taget kommer i nød.

For 100 kr. om måneden følger gavemodtageren en forældreløs orangutangs rejse tilbage til regnskoven. Med adoptionsbeviset følger også den valgte orangutangs baggrundshistorie.

Du kan vælge at tegne en gave-adoption for hhv. 3, 5 eller 12 måneder - eller du kan tegne en løbende gaveadoption, der løber indtil du stopper den.

Har du husket mandelgaven?

Ellers kan vi anbefale 100 bananer eller 5 træer. For 100 kroner har den heldige vinder af mandelgaven givet 15 forældreløse orangutanger deres daglige bananration eller plantet 5 træer i Borneos regnskov.

Bestil her og få et flot donationsbevis leveret til din indbakke med det samme.

Start det nye år sammen med orangutangerne.

Vores flotte 2022 kalender er A4 størrelse med spiral og hul så den kan hænge på væggen. 1 stk. koster 100 kroner plus fragt og 3 stk. koster 200 kroner plus fragt.