Giv en orangutang i julegave
Hvorfor ikke glæde børn, venner eller familie med en adoption som julegave? Så giver du en personlig oplevelse, der varer lige så længe, du ønsker. Og samtidig er du med til at hjælpe orangutanger i nød.

Læs mere om orangutangerne, vælg den det skal være, og udfyld så formularen herunder, så modtager du et straks adoptionsbevis med billede og historien om den valgte orangutangs liv indtil i dag pr. email, som du kan printe og lægge under træet. Den glade modtager hører intet fra os før januar, så du skal ikke være bange for at din gave afsløres før tid!
Du kan vælge mellem 3, 5 og 12 måneders julegaveadoption til 100 kr om måneden eller en løbende julegaveadoption, som løber så længe du donerer.

Den glade modtager vil løbende få opdateringer om “sin” orangutangs liv, udvikling og dagligdag på rehabiliteringscentret. Vi sender årligt cirka fire opdateringer ud på orangutangerne – både i tekst, billede og videoformat.

Red Orangutangen (CVR nr. 36995947) er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2021 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 17.000 kr.