Hvorfor ikke glæde børn, venner eller familie med en adoption som julegave?

Du kan nå det endnu: Bestil og få adoptionsbeviset med modtagerens navn på direkte i din indbakke med det samme.

Glæd en, du holder af, med en personlig gave, der varer lidt længere. Og støt samtidigt arbejdet med at redde forældreløse og nødstedte orangutanger og at hjælpe dem tilbage til det liv i regnskoven, de fortjener.

OBS!

Bestiller du efter klokken 12:00 fredag den 20. december får du adoptionsbevis og orangutangens historie med din bekræftelsesmail, så du kan printe det og give som gave. Den fysiske gavepakke sender vi til dig efter jul.

En julegaveadoption indeholder:

  • et adoptionsbevis, orangutangens historie, et badge og Red Orangutangens flotte 2020 kalender til dig med posten.
  • velkomstmail til gavemodtager i januar
  • opdateringer til gavemodtager – feb, maj, august og nov.

En julegaveadoption koster:

  • 100 kroner om måneden
  • Vælg fast længde på hhv. 3, 5 eller 12 måneder
  • Eller en løbende gaveadoption, der fortsætter indtil du vælger at stoppe den.


Vælg hvilken orangutang, du vil give en julegaveadoption på:


Hope
Hope, som nu er tre år, blev fundet helt alene i et nedbrændt skovområde i sommeren 2016, da hun var bare fire måneder gammel. Hope, som er let at genkende på sin kuglerunde mave, er lidt af et hængetræ – hun bliver mere og mere selvstændig, men kan stadig godt lide at hænge lidt på skødet af en af dyrepasserne mens hun spiser lidt frugt.

Jelapat

Jelapat blev holdt som kæledyr af en familie. De gav ham babytøj på og udstillede ham  i et lille bur på hovedgaden. Et facebook opslag fra “ejeren” blev heldigvis set af en af BOS Foundations medarbejdere, så i dag er Jelapat  på Nyaru Menteng. Med sit milde og venlige sind er Jelapat, som nu er fire år, utroligt vellidt blandt de andre orangutanger.

 

 


Red Orangutangen er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2019 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 16.300 kr.