Gør en synlig forskel

Med en støtte til Red Orangutangen viser din virksomhed, at den tager ansvar for verden omkring os. Vi hjælper dig med at kommunikere støtten, så den skaber værdi for virksomheden. Virksomheder kan støtte på flere forskellige måder. Læs herunder om dine forskellige muligheder for at støtte Red Orangutangen, og hermed arbejdet for at bevare den kritisk truede orangutang og dens habitat - regnskoven.

https://redorangutangen.dk/app/uploads/2022/01/Desi-Kimi-by-Elda-300x200.jpg

Orangutangsponsor

Som Orangutangsponsor er jeres virksomhed med til at redde den kritisk truede orangutang og dens regnskovshjem med et fast årligt beløb. Læs mere her

https://redorangutangen.dk/app/uploads/2018/12/Skærmbillede-2018-12-21-kl.-11.33.38-300x200.png

Donation

Red Orangutangen tager med taknemmelighed imod ethvert bidrag til arbejdet for bevarelse af orangutangerne og deres levesteder. Nogle virksomheder vælger at støtte i forbindelse med jul, indsamling blandt medarbejdere eller for at fejre et godt resultat. Donationer til Red Orangutangen kan gives online eller via en bankoverførsel.

luftfoto rungan

Virksomhedssamarbejde

I et samarbejde støtter jeres virksomhed Red Orangutangens projekter eller arbejde via
salget af et produkt, en service eller en skræddersyet aftale. Rammerne for samarbejdet indgås individuelt. Kontakt os hør mere, eller se eksempel på erhvervssamarbejde her.