Som Orangutangpartner er du med til at redde orangutangen og dens regnskovshjem.

Som Orangutangpartner støtter du med et årligt bidrag vores arbejde med at beskytte og bevare orangutangen og dens sidste levesteder – regnskoven på Borneo. Orangutangens levesteder forsvinder med alarmerende hast og truer både biodiversiteten og klimaet.

I samarbejde med lokale samarbejdspartnere hjælper vi nødstedte orangutanger, beskytter Borneos urørte regnskov og dets dyreliv, genopretter ødelagt regnskov og hjælper Borneos oprindelige folk, som lever i og omkring regnskoven.

Som Orangutangpartner støtter du Red Orangutangens arbejde med minimum 300 kr om året. Du modtager et Orangutangpartner-certifikat og vil løbende blive opdateret om vores arbejde på Borneo med at bevare en af vores nærmeste slægtninge – orangutangen.

Red Orangutangen er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2023 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 17.700 kr.