Bliv Orangutangsponsor

Som Orangutangsponsor er jeres virksomhed med til at redde den kritisk truede orangutang og dens regnskovshjem med et fast årligt beløb

Som Orangutangsponsor støtter I vores arbejde med at beskytte og bevare orangutangen og dens sidste levesteder – regnskoven på Borneo. Orangutangens levesteder forsvinder med alarmerende hast og truer både biodiversiteten og klimaet.

I samarbejde med lokale samarbejdspartnere hjælper vi nødstedte orangutanger, beskytter Borneos urørte regnskov og dets dyreliv, genopretter ødelagt regnskov og hjælper Borneos oprindelige folk, som lever i og omkring regnskoven.

Med et løbende erhvervssponsorat får din virksomhed hvert år:

  • Et Orangutangsponsor certifikat med årstal
  • Nyhedsmails
  • Weblogo med årstal til brug på virksomhedens hjemmeside og i mails
  • Kreditering i Red Orangutangens årsrapport, såfremt det ønskes

 

 

Red Orangutangen er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2022 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 17.200 kr.

Er I interesseret i et skræddersyet erhvervssamarbejde med os?

I et samarbejde støtter jeres virksomhed Red Orangutangens projekter eller arbejde via salget af et produkt, en service eller en skræddersyet aftale. Rammerne for samarbejdet indgås individuelt. Kontakt os hør mere på telefon 3393 0650, eller se eksempler på erhvervssamarbejde her.

Ønsker I at give et engangsbidrag?

Red Orangutangen tager med taknemmelighed imod ethvert bidrag til arbejdet for bevarelse af orangutangerne og deres levesteder. Nogle virksomheder vælger at støtte i forbindelse med jul, indsamling blandt medarbejdere eller for at fejre et godt resultat. Donationer til Red Orangutangen kan gives online nedenfor eller via en bankoverførsel.