Nature Planet er et privatejet selskab med hovedsæde i Middelfart. De er en førende leverandør af kvalitetslegetøj, souvenirs og tilbehør til mere end 1000 attraktioner verden over. Nature Planet designer og udvikler produkter med et bæredygtigt og miljøvenligt fokus og stræber efter at levere produkter med mindst mulig indflydelse på vores planet. Nature Planet har ambitionen om at gøre en forskel for truede arter og lokalsamfund i 3. Verdenslande, og ønsker specifikt at støtte bevaringen af orangutangen og dens levesteder.

Del af salget går til Red Orangutangen

Nature Planet sælger deres produkter til zoologiske haver, akvarier og andre attraktioner i hele verden. De har blandt andet udviklet en serie af bamser, og har siden 2013 indsamlet penge til fordel for Red Orangutangen, gennem salget af disse bamser. Mere specifikt doneres minimum 5% af udvalgte produkters salgspris eksklusiv moms. Donationen går direkte til redning, rehabilitering og genudsættelse af orangutanger.

Nyt håb til hundredevis af orangutanger

Partnerskabet med Nature Planet har bidraget til at sikre, at flere hundrede orangutanger har overlevet og gennemgået rehabiliteringsforløb. Det fortsatte partnerskab kan give nyt håb til hundredevis af orangutanger, der er fanget i konflikt med skovrydning og illegal handel med truede dyr - og sørge for at de på sigt bliver genudsat i vild og beskyttet regnskov, hvor de hører hjemme.

Udvalgte produkter fra Nature Planets regnskovsserie kan også findes i vores webshop>> 

https://redorangutangen.dk/app/uploads/2018/11/nature-planet-350x350.png
np produkt webshop