Mangler du en hurtig og betydningsfuld gave?
Støt Red Orangutangens skovprogram, der blandt andet genplanter skov på Borneo. Du modtager et flot gavecertifikat på mail, med navn på den, du vil give gaven til, og det antal træer, der bliver plantet i modtagerens navn.

Bestil og modtag certifikatet med det samme.
For 100 kr planter vi 5 nye træer. Du bestemmer selv for længe, du vil betale for. Du kan vælge mellem:

· 3 måneders genplantning (ialt 15 træer) til 300 kr
· 6 måneders genplantning (ialt 30 træer) for 600 kr
· 12 måneders genplantning (ialt 60 træer) for 1.200 kr.

Du kan også vælge at tilmelde dig PBS og oprette et løbende genplantningsprogram, hvor du planter 5 træer om måneden i modtagerens navn, så længe du ønsker.

OBS! Vi skal bruge email for at kunne sende opdateringer til gavemodtageren. Men vi mailer certifikatet direkte til dig, så du selv kan overrække det, når det passer dig.

screen3_gavetræ

Den glade modtager får - udover det flotte donationsbevis med navn og antallet af træer, der plantes - løbende opdateringer om arbejdet med at bevare og genetablere Borneos regnskov.

tree spacer

Red Orangutangen (CVR nr. 36995947) er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2021 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 17.000 kr.