Samboja Lestari

Samboja Lestari er et 1.800 ha stort område med frodig skovvegetation et stykke uden for det, der om få år bliver Indonesiens nye hovedstad, Nusantara. Her giver skovbeklædte øer orangutanger, som ikke kan genudsættes, et liv i frihed og i skovskolen lærer forældreløse orangutanger i trygge rammer alle de færdigheder, de skal bruge for en dag selv at kunne klare sig i den vilde regnskov.

For 100 kr. om måneden kan du være med til at støtte arbejdet på Samboja Lestari både med at redde, rehabilitere og genudsætte forældreløse orangutanger i fredet regnskov og med at sikre orangutanger, der ikke kan genudsættes, et godt, værdigt og frit liv på små regnskovsøer

Romeo flytter ud på sin fristeds-ø på Samboja Lestari

Tæt på fristeds-øerne ligger Samboja Lodge, hvor gæster vågner og falder i søvn til lyden af naturen, og samtidig får et helt unikt indblik i, hvad der skal til for at genskabe regnskoven og beskytte dens dyreliv. Lodgen ligger smukt i regnskoven og tæt på orangutangerne, og byder på enestående naturoplevelser som for eksempel "Canopy walk" på et "fortov" i trætoppen eller en sejltur ad Black river. Læs mere om lodgen her .

samboja_lodge