Har du lyst til at komme helt tæt på Borneos kritisk truede orangutang i dens regnskovshjem? Så har du her en unik mulighed.

Red Orangutangen er med til at beskytte en af de største vilde bestande i Mawas-området – her er flere end 2.500 orangutanger. Zoomer vi ind på Tuanan-området – en 900 hektar stor tørvemoseskov – finder vi en af Borneos højeste populationstætheder for orangutanger.

Her ligger Tuanan forskningsstation, hvor der  bliver forsket i vilde orangutangers økologi, livshistorie og adfærd. Vilde orangutanger kan være svære at følge i regnskoven og deres tilstedeværelse bliver ofte blot indikeret af observation af deres reder højt oppe i trækronerne. Grundet den vedvarende dataindsamling og sporing af vilde orangutanger, er det nu muligt at blive en del af de vilde orangutangers liv og få indblik i deres hverdag i regnskoven! Vi vil derfor gerne invitere dig med på denne rejse dybt ind i regnskoven og give dig muligheden for at få helt friske informationer om orangutangen, samt sjove historier fra livet i trætoppene.

Ved at følge en orangutang og livet på forskningsstationen generelt, støtter du samtidig Red Orangutangens arbejde med at bevare regnskoven og de vilde orangutangbestande.

Læs mere om Red Orangutangens skovprogram her.

Læs mere Tuanan forskningsstation her.