Giv forældreløse orangutanger en ny chance

Siden 2012 er mere end 500 orangutanger blevet genudsat i regnskoven efter endt rehabiliteringsforløb takket være adoptionsprogrammet. Men BOS Foundation modtager desværre stadig mange forældreløse og nødstedte orangutanger, der også har brug for hjælp.

Nedenfor kan du læse om orangutangerne i vores adoptionsprogram og hvordan det fungerer med en symbolsk adoption. Du modtager løbende nyheder og videoer om den orangutang, du vælger at adoptere, så du kan følge hans eller hendes vej tilbage til regnskoven – men din støtte går selvfølgelig til at hjælpe alle orangutangerne på centrene.

Din støtte går til arbejdet med:

  • at redde forældreløse og nødstedte orangutanger, som blandt andet holdes ulovligt som kæledyr eller som reddes fra livstruende situationer som følge af skovbrande eller rydning af deres levesteder.
  • via rehabiliteringsprogrammet at give orangutangerne omsorg og pleje og oplæring så de en dag kan klare sig selv og vende tilbage til det liv i regnskoven, de fortjener.

For 100 kr. om måneden kan du være med til at støtte arbejdet på med at redde, rehabilitere og genudsætte forældreløse orangutanger og sikre regnskov, som de kan vende tilbage til.