Du kan støtte Red Orangutangen og vores arbejde på mange måder. Se mulighederne herunder - og tøv ikke med at henvende dig, hvis du har spørgsmål.

Orangutangens levesteder forsvinder med alarmerende hast og truer både biodiversiteten og klimaet. Som Orangutangpartner støtter du med et årligt bidrag vores langsigtede arbejde med at beskytte og bevare orangutangen og dens sidste levesteder – regnskoven på Borneo.

Du kan også støtte specifikke projekter fast hver måned:

Der er mange andre måder at støtte vores arbejde på. Du kan f.eks. give engangsdonation, sende "100 bananer" til orangutangerne eller du kan give træer eller en adoption i gave til dem, du holder af. Du kan også sende en donation via MobilePay, gå på opdagelse i vores webshop eller betænke os i dit testamente.

Testamentér til Red Orangutangen
Så bidrager du til arbejdet med at bevare orangutangen og dens sidste levesteder på Borneo. Og med 30 procent-løsningen har dine arvinger fordel af, at du betænker os. Læs mere her


Støt via MobilePay

75 kr.200 kr.450 kr.

Støt via SMS

SMS ABE til 1414 og støt med 100 kr.

For at du kan få fradrag for din donation via sms eller MobilePay, har vi brug for nogle oplysninger, så vi kan indberette til SKAT. Ønsker du at gøre brug af fradraget, kontakt os da på telefon 33930650 eller på info@redorangutangen.dk