Velkommen som “adoptant” hos Red Orangutangen.

Den adoption, du har fået i gave, er med til at hjælpe nødstedte og forældreløse orangutanger med en dag at kunne vende tilbage til deres hjem, Borneos regnskov.
Adoptionen er symbolsk – det vil sige, at pengene går til alle orangutangerne på centret, men at du følger den orangutang, din gavegiver har valgt til dig. Det gør du gennem de cirka 4 årlige opdateringer, vi sender til dig – du får et indblik i, hvilke færdigheder de små orangutangunger skal lære for at kunne klare sig selv i regnskoven en dag, og hvordan orangutangerne – helt ligesom os mennesker – har hver deres helt egen personlighed. Du følger med i hvordan “din” orangutang trives og udvikler sine færdigheder gennem skovskolens faser og du hører om op- og nedture, som orangutanger – også som vi mennesker – også går igennem. Du får både tekst, billeder og videoer af “din” orangutang.

Men, for at kunne sende dig disse opdateringer, skal vi bruge din tilladelse. Den giver du os ved at udfylde formularen herunder og klikke “Aktivér min gaveadoption”. Såfremt du ikke længere ønsker at modtage opdateringerne, kan du til enhver tid tilbagekalde den tilladelse ved at sende en mail til info@redorangutangen.dk.