Den 3.-6. juni var Dr. Jamartin Sihite, direktør for BOS Foundation, på besøg i Danmark. Formålet med rejsen var dels at tale om kommende partnerskabsprojekter, men besøget bød også på en række andre aktiviteter. Herunder en filmaften for Red Orangutangens støtter, et møde i folketinget, samt deltagelse i seminar på Københavns Universitet.  

80 støtter deltog i filmaften på Islands Brygge

Mandag den 4. juni åbnede Kulturhuset på Islands Brygge dørene for en helt særlig filmaften. Red Orangutangen havde inviteret støtter og deres venner til en aften i selskab med Dr. Jamartin Sihite. En unik mulighed for at stille spørgsmål og få indblik i det store arbejde, der foregår på Borneo for orangutangerne.

Aftenen startede med denne flotte præsentationsvideo, som BOS Foundation har fået lavet for at give et indblik i deres indsatser. Se eller gense videoen her:

Møde i folketinget og seminar på Københavns Universitet

Før støttemødet fik Dr. Jamartin Sihite og Red Orangutangen også mulighed for et besøg i Folketinget, Christiansborg. Her tog folketingsmedlem Christian Poll (Å) imod til en rundvisning og en snak om global biodiversitet og Danmarks rolle og indsatser for international skovbevarelse.

Inden afrejse deltog Dr. Jamartin Sihite i et særligt seminar på Københavns Universitet, den 6. juni, om Verdensmål 15 – Livet på Land – med Borneo som case. På seminaret var den indonesiske ambassade i Danmark også repræsenteret med oplæg om nuværende og fremtidige indsatser.

Der var stor interesse blandt vores støtter og samarbejdspartnere i at møde Jamartin og høre sidste nyt fra de programmer, som Red Orangutangen støtter på Borneo. Vi vil derfor gentage succesen næste år og lave arrangementer med Jamartin flere steder i landet.

jamartin og hanne til møde
Hanne Gürtler og Jamartin Sihite præsenterer sammen film fra Borneo i Kulturhuset på Islands Brygge.