Ved at ændre betalingsfrekvensen på adoptioner og SOS Borneo-partnerskaber kan Red Orangutangen spare på gebyrerne og sende flere penge til orangutangerne på Borneo. Det er blevet taget godt imod af mange faste støtter.

Red Orangutangen har valgt at åbne op for en ændring af betalingsfrekvensen fra de faste støtter for at spare på gebyrerne til Nets. Penge, der i stedet kan sendes til Borneo og arbejdet med at redde orangutangen.

En enkelt overførelse via PBS koster 4,32 kroner i gebyr til Nets, og det er uanset beløbets størrelse. Således har Red Orangutangen årligt haft gebyrer for mere end en halv million kroner.

Lørdag den 29. juni modtog de faste støtter en mail fra Red Orangutangen om muligheden for at ændre deres betalingsfrekvens. Fra at betale 12 gange årligt er det muligt at betale hvert kvartal, hvert halve eller hvert hele år. Det er naturligvis også muligt at fortsætte med den månedlige betaling.

Allerede på nuværende tidspunkt har over 800 støtter ændret deres betalingsfrekvens.

Har du overset eller slettet mailen kan du skrive til os på info@redorangutangen.dk eller ringe på 33930650.