Hos Red Orangutangen er vi, ligesom resten af samfundet, berørte af den ekstraordinære situation COVID-19 har sat os i. Vi støtter naturligvis myndighedernes tiltag, ligesom vi vil hjælpe til med at beskytte vores medarbejdere og resten af samfundet. Derfor arbejder vores medarbejdere hjemmefra den næste tid.

Det forhindrer os dog ikke i at knokle løs for at hjælpe nødstedte orangutanger og bevare regnskov og vilde orangutangbestande. Alle adoptanter vil modtage opdateringer om deres orangutanger som planlagt, og man kan stadig maile til os eller ringe i vores telefontid. Vi bliver dog nødt til at lukke vores webshop i en periode, da vi ikke kan sende pakker som situationen er nu. Vi håber på jeres forståelse.

Beskyttelse af personale og orangutanger på centrene på Borneo

COVID-19 er af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) blevet erklæret en global epidemi (pandemi). Indonesien er også ramt. Orangutangens nære slægtskab med mennesket gør, at de muligvis også er udsatte. Vores samarbejdspartner BOS Foundation gør derfor alt for sikre at både personale og orangutanger på rehabiliteringscentrene bliver beskyttet bedst muligt mod smitte med COVID-19. Vi vil i denne svære tid gøre alt hvad vi kan for at sikre at også orangutangerne kommer godt igennem krisen. Jeres støtte er derfor fortsat fuldstændig uvurderlig og enormt betydningsfuld.

Det er en speciel tid vi er i netop nu, men det skal ikke gå ud over orangutangerne. Ellers er der kun tilbage at opfordre alle til at passe godt på hinanden. Tusind tak for jeres støtte.

Venlig hilsen

Alle os fra Red Orangutangen