Red Orangutangen og Den Indonesiske Ambassade inviterede til et indblik i Borneos regnskov og kultur den 26. marts i København. Arrangementet var en succes, og vi glæder os til at invitere til næste arrangement.

Den 26. marts blev Asia House på Østerbro i København forvandlet til regnskoven på Borneo. Den Indonesiske Ambassade og Red Orangutangen samarbejdede om at skabe de perfekte rammer for at hylde den rige biodiversitet og kulturelle mangfoldighed på Borneo.

Det gjorde vi blandt andet ved præsentere fotoudstillingen ”I Am The Forest”, som består af over 50 billeder af det unikke liv på Borneo.

Læs også: Red Orangutangen åbner udendørs fotoudstilling om Borneos biodiversitet

Red Orangutangens direktør Hanne Gürtler og den indonesiske ambassadør Dewi Wahab, som begge holdt tale til arrangementet. Omkring dem står fire dansere i traditionelle dragter.

Fra start blev gæsterne forkælet med indonesiske snacks samt lyden af regnskov og traditionel musik. Red Orangutangens direktør Hanne Gürtler holdt en velkomsttale efterfulgt af varme ord fra den indonesiske ambassadør Dewi Wahab. Udover en fælles begejstring for den rige artsdiversitet, blev de oprindelige folk på Borneo hyldet gennem dans og musik.

Som eftermiddagen skred frem, fik gæsterne mulighed for at udforske udstillingen, opleve en af vores rehabiliteringscentre i virtual reality, se film fra vores arbejde i regnskovsområdet Mawas og spise indonesiske snacks leveret af Den Indonesiske Ambassade.

Alt i alt blev det en god eftermiddag med en masse gode samtaler. Vi glæder os til den 22 april, når vi sammen med Reffen209 og Silent Events, udstiller ”I Am The Forest” til Silent Disco. Det er en fest man nødigt vil gå glip af.