Adoptér en orangutang i dag og støt arbejdet på Borneo med

  • at redde forældreløse og nødstedte orangutanger, som blandt andet holdes ulovligt som kæledyr eller som reddes fra livstruende situationer som følge af skovbrande eller rydning af deres levesteder.
  • via rehabiliteringsprogrammet at give orangutangerne omsorg og pleje og oplæring så de en dag kan klare sig selv og vende tilbage til det liv i regnskoven, de fortjener.

Siden 2012 er over 400 orangutanger genudsat i vild regnskov efter endt rehabiliteringsforløb takket være adoptionsprogrammet. Men BOS Foundation modtager desværre stadig mange forældreløse og nødstedte orangutanger, der også har brug for hjælp.

Nedenfor kan du læse om orangutangerne i vores adoptionsprogram. Du modtager løbende nyheder og videoer om den orangutang, du vælger at adoptere, så du kan følge hans eller hendes vej tilbage til regnskoven – men din støtte går selvfølgelig til at hjælpe alle orangutangerne på centrene.

Red Orangutangen (CVR nr. 36995947) er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2021 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 17.000 kr.