Sponsor for skovskolen

På orangutangcentret Nyaru Menteng bliver forældreløse orangutanger forberedt på et liv tilbage i regnskoven. Størstedelen af de orangutanger, centret modtager kommer som unger og har mistet deres mor. I naturen lever orangutang-ungen sammen med sin mor i 7 år, før den kan klare sig selv.

https://redorangutangen.dk/app/uploads/2019/03/Babysitter-er-ved-at-være-træt_NM-skovskole_tilweb-1200x800.jpg

Livsnødvendige færdigheder

I skovskolen bliver orangutangerne undervist i de færdigheder, der er nødvendige for at kunne klare sig som voksen orangutang i naturen; at klatre, at bygge reder i trætoppene, at genkende naturlige fjender og at finde føde. Med et sponsorat kan du og dine kolleger følge med i udviklingen i skovskolen og gøre en forskel for Borneos sidste orangutanger.

Om erhvervssponsoratet

Med et sponsorat støtter din virksomhed Red Orangutangens skovskole med et fast beløb årligt, på kr. 3.000. Beløbet er fradragsberettiget. Støtten går til at drive skovskolen på Nyaru Menteng. I vælger selv, om I vil betale beløbet på de kr. 3.000 som et éngangsbeløb eller månedligt via PBS.

Med et erhvervssponsorat får din virksomhed:

  • Et årligt skovskolecertifikat
  • Nyhedsmails
  • Weblogo til brug på virksomhedens hjemmeside og i mails
  • Kreditering i Red Orangutangens årsrapport, såfremt det ønskes

Fradrag

Din støtte til Red Orangutangen er fradragsberettiget. Når du oplyser dit CVR nummer, indberetter vi din donation til SKAT.

 

Dit browserprogram håndterer ikke iframes. Ring venligst på 33 93 06 50 for at støtte skovskolen.