STØT SAMBOJA LESTARI

Indonesiens urgamle regnskov, kaldes også en af verdens sidste lunger. Skoven er ligeså afhængig af orangutangen, som orangutangen er af skoven. Hvis orangutangen trives, kan finde mad og overleve, betyder det at skoven er sund, artsrig og så frodig som vi ønsker, at den skal være.

Samboja Lestari er et 1.800 ha stort område med rig skovvegetation. Her er skoven stadig sund. Og her tager man vare på både truede orangutanger, bjørne og skov. Det er et fantastisk sted, med særlige fristedsøer for de orangutanger, der er for svage eller skadede til at genudsætte.
Det er vigtigt at gøre opmærksom på Samboja Lestaris eksistens, fordi det, foruden at være omringet af minedrift, ligger lige der, hvor Indonesiens nye hovedstad Nusantara skal ligge.
Forhåbentlig ender Samboja Lestari som en grøn oase midt i storbyens vrimmel, og det kan du være med til at sikre, ved at støtte dette smukke sted.

Du kan faktisk besøge Samboja Lestari, og møde orangutangerne på fristedsøerne. Som noget helt unikt kan du booke trætop-hytten Samboja Lodge.
Her kan du vågne og falde i søvn til junglens mangfoldige lyde, samt få et sjældent indblik i arbejdet med at bevare den kritisk truede orangutang og Borneos regnskov.

Med et løbende erhvervssponsorat får din virksomhed hvert år:

  • Et Orangutangsponsor certifikat med årstal
  • Nyhedsmails
  • Weblogo med årstal til brug på virksomhedens hjemmeside og i mails
  • Kreditering i Red Orangutangens årsrapport, såfremt det ønskes

Donationen er er fradragsberettiget op til 17.200 kr (2022).


Er I interesseret i et skræddersyet erhvervssamarbejde med os?

I et samarbejde støtter jeres virksomhed Red Orangutangens projekter eller arbejde via salget af et produkt, en service eller en skræddersyet aftale. Rammerne for samarbejdet indgås individuelt. Kontakt os hør mere på telefon 3393 0650, eller se eksempler på erhvervssamarbejde her.


Ønsker I at give et engangsbidrag?

Red Orangutangen tager med taknemmelighed imod ethvert bidrag til arbejdet for bevarelse af orangutangerne og deres levesteder. Nogle virksomheder vælger at støtte i forbindelse med jul, indsamling blandt medarbejdere eller for at fejre et godt resultat. Donationer til Red Orangutangen kan gives online nedenfor eller via en bankoverførsel.

Red Orangutangen er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2022 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 17.200 kr.