Jeni er en af de to forældreløse orangutanger, der blev reddet og kom til rehabiliteringscentret Nyaru Menteng i sensommeren 2020.

Jeni var undervægtig og traumatiseret, da hun ankom til Nyaru Menteng, og store sår på bagsiden af hendes ene ben gav hende problemer.

BOS_0054

Der er håb
for Jenis fremtid

I dag går Jeni i Nyaru Mentengs vuggestue. Hun er kommet sig efter skaden på benet og er tryg og glad i sine nye omgivelser. Hun nyder at være ude i skoven i løbet af dagen og klatre i træerne, men er så også træt om eftermiddagen, når flokken vender hjem til vuggestuen!

Jeni 4 (1)
Jeni 5 (1)

Fakta om Jeni

Køn: hun
Center: Nyaru Menteng
Ankomst: 24. august 2020
Alder ved ankomst: 10 mdr.

Du kan hjælpe Jeni det sidste stykke vej tilbage til det liv som vild orangutang i beskyttet regnskov, hun fortjener, ved at adoptere hende.

Når du adopterer Jeni får du med  et adoptionsbevis på hende og historien om hendes liv frem til nu pr. email.

Derudover sender vi løbende opdateringer om Jenis liv og udvikling til dig, så du kan følge hendes liv på Nyaru Menteng. Du vil få et indblik i de faser, hun skal igennem for blive klar til at leve i regnskoven på egen hånd en dag. Du hører om, hvordan hun trives og udvikler sig og hverdagens genvordigheder og successer.

Hvad går din støtte til, når du adopterer?

Alle orangutangerne på centrene.
Din adoption er symbolsk, hvilket vil sige, at du ikke blot hjælper Jeni, men også alle de andre orangutanger på rehabiliteringscentrene på Borneo.

Redning af forældreløse orangutanger. 
Du bidrager til arbejdet på Borneo med at redde, rehabilitere og genudsætte forældreløse orangutanger og sikre regnskov, som de kan vende tilbage til.

Forebyggelse gennem oplysning. 
Du bidrager til oplysningsarbejdet for at beskytte den kritisk truede orangutang og dens sidste levesteder og arbejdet for at eliminere truslerne mod orangutangen.

Red Orangutangen (CVR nr. 36995947) er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2024 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 18.300 kr.

MØD

de andre orangutanger