Sponsor for skovskolen

På orangutangcentret Nyaru Menteng bliver forældreløse orangutanger forberedt på et liv tilbage i regnskoven. Størstedelen af de orangutanger, centret modtager kommer som unger og har mistet deres mor. I naturen lever orangutang-ungen sammen med sin mor i 7 år, før den kan klare sig selv.

Livsnødvendige færdigheder

I skovskolen bliver orangutangerne undervist i de færdigheder, der er nødvendige for at kunne klare sig som voksen orangutang i naturen; at klatre, at bygge reder i trætoppene, at genkende naturlige fjender og at finde føde. Med et sponsorat kan du og dine kolleger følge med i udviklingen i skovskolen og gøre en forskel for Borneos sidste orangutanger.

Om erhvervssponsoratet

Med et sponsorat støtter din virksomhed Red Orangutangens skovskole med et fast beløb årligt, på kr. 3.000. Beløbet er fradragsberettiget. Støtten går til at drive skovskolen på Nyaru Menteng. I vælger selv, om I vil betale beløbet på de kr. 3.000 som et éngangsbeløb eller månedligt via PBS.

Med et erhvervssponsorat får din virksomhed:

  • Et indrammet skovskolecertifikat årligt
  • Nyhedsmails 10 gange årligt
  • Trykt nyhedsbrev til opslagstavlen tilsendt to gange om året.
  • Weblogo til brug på virksomhedens hjemmeside og i mails
  • Kreditering i Red Orangutangens årsrapport, såfremt det ønskes
 
 

Kontakt

Frederik Lynge

E-mail: fl@savetheorangutan.org


 

Fradrag

Din støtte til Red Orangutangen er fradragsberettiget. Når du oplyser dit CVR nummer, indberetter vi din donation til SKAT.