Giv en gave, der gør en forskel for den kritisk truede orangutang og regnskoven.

Orangutangens levesteder forsvinder med alarmerende hast. Det truer klimaet globalt set. Det truer biodiversiteten. Og det truer lokalbefolkningen. Hjælp med at vende den udvikling – giv et orangutangpartnerskab i gave!

Med et gavebevis på minimum 300 kr. bliver gavemodtageren Orangutangpartner i et år og bidrager til vores arbejde for bevarelsen af Borneos regnskov og vores nærmeste slægtninge - orangutangen. Du modtager et Orangutangpartner-certifikat, som du kan give i gave, og modtageren vil løbende blive opdateret om vores arbejde det næste år.

I samarbejde med lokale samarbejdspartnere hjælper vi nødstedte orangutanger, beskytter Borneos urørte regnskov og dets dyreliv, genopretter ødelagt regnskov og hjælper Borneos oprindelige folk, som lever i og omkring regnskoven.

Læs mere om vores arbejde.

tilbage til julegaver >>


 

Red Orangutangen er godkendt som almenvelgørende fond af Skatteministeriet, og som følge af ligningsloven vil donationer, løbende ydelser og gaver til Red Orangutangen betyde fradragsret til giveren. I 2021 udgør det maksimale skattefradrag for privatpersoner 17.000 kr.