Hvorfor ikke glæde børn, venner eller familie med en adoption som julegave?

Det er en anderledes gave og en personlig oplevelse, der varer lige så længe, som du ønsker. Og samtidig er du med til at hjælpe den kritisk truede orangutang.

Det får du til at lægge under juletræet: et adoptionsbevis, et billede af den valgte orangutang og orangutangens historie. Der udover vælger du om der skal lægges en plys orangutang eller en Red Orangutangen taske ved gaveadoptionen.

Den heldige modtager vil løbende få opdateringer pr. email på, hvordan det går med den adopterede orangutang og nyheder fra vores spændende arbejde på Borneo. Første gang, vi sender noget er i januar 2019.

OBS! Sidste frist for bestilling af julegaveadoption er den 18.12.18, hvis du vil være sikker på, at den når frem inden jul.

Sådan gør du:

1. Vælg en orangutang:

Taymur orangutang reddet
Taymur
Taymur var offer for illegal handel, og blev smuglet ud af Indonesien som lille. Han blev reddet hjem ved en tilfældighed, og idag trives 3-årige Taymur på Nyaru Menteng. Læs mere om Taymur.

hope
Hope (Mema)
Denne lille hun-orangutang blev fundet i et nedbrændt skovområde. I dag er hun i sikkerhed i Nyaru Mentengs vuggestue sammen med de mindste orangutanger. Læs mere om Hope.


2. Vælg plysorangutang eller taske


3. Vælg adoptionens længde

Vælg fast længde 3, 5 eller 12 måneder eller tilmeld dig til PBS og betal hver måned lige så længe du ønsker. Det koster 100 kr. om måneden.


4. Modtager information

Det er meget vigtigt, at du oplyser gavemodtagers email adresse, ellers kan vi ikke sende opdateringer på den adopterede orangutang. Vi sender ikke mail til gavemodtageren før januar 2019.


5. Din information

Vi har brug for din email adresse for at kunne sende dig en bekræftelse på din oprettelse af gaveadoptionen.
Vi har også brug for din adresse for at kunne sende dig pakken med adoptionsbevis mv.
Ønsker du skattefradrag for adoptionen og/eller at tilmelde til PBS skal vi også bruge dit CPR nummer.