Essential Foods

Christian Degner-Elsner har siden 1998 udviklet og solgt måltider til hunde. ESSENTIAL FOODS handler for Christian om at omfavne kærligheden til hunde, dyr og naturen. Og igennem en serie udsøgte måltider, er virksomheden godt i gang med dette. 

Ved at have en innovativ og holistisk tilgang til hundenes måltider sikrer ESSENTIAL FOODS, at størstedelen af nye kunder oplever, at hundene har fået det bedre efter at være begyndt at spise virksomhedens kvalitetsbevidste måltider. Dette skyldes mange ting, men bl.a. at virksomheden indtænker hundenes blodsukkerniveau i måltiderne og sikrer, at alle ingredienserne har haft et godt liv.
Derudover er ESSENTAIL FOODS ikke kun sat i verden for at tjene penge. Virksomheden donerer hvert år et stigende beløb til hunde, arbejdet med beskyttelse af truede- og nødlidende dyr og den natur, der omgiver os alle. I 2017 sendte virksomheden 500.000 kr. af sted, og målet for 2018 er at sende 600.000 af sted. En del af disse penge går til Red Orangutangen, og deres arbejde med at sikre orangutangens bevarelse.

Så foder er ikke bare foder, og virksomheder er ikke bare virksomheder. ESSENTIAL FOODS prøver at gøre en forskel, for din hund såvel som for andre dyr.
Læs mere om virksomheden på dens hjemmeside >> eller gå ind på www.essentialfoods.dk


Kontakt

Frederik Lynge

E-mail: fl@savetheorangutan.org