Hjælp med at give de mindste orangutanger en legeplads

Når en lille forældreløs orangutang-unge ankommer til rehabiliteringscentret Nyaru Menteng bliver den langsomt og nænsomt indsluset i rehabiliteringsprogrammet. De mindste orangutanger mangler dog en legeplads, hvor de kan få lov til at udforske deres omgivelser og evner i ro og mag eller lege videre efter en dag i regnskoven. Denne legeplads vil vi gerne give dem! Og du kan være med til at give ungerne de bedste muligheder for at udfolde sig.

Donér her - alle beløb hjælper

I nedenstående video kan du se, da de små orangutang-unger denne sommer ankom til deres nye babyhus, hvor legepladsen vil blive placeret ude foran.

Det går pengene til:

  • Alle penge går til at forbedre de mindste orangutangers vilkår på rehabiliteringscentret Nyaru Menteng.
  • I første omgang sigter vi efter at indsamle 35.000 kroner, da det er nok til at sikre en god, udendørs legeplads til de nyankomne orangutanger.
  • Legepladsen vil blive placeret ved siden af det nye babyhus så alle orangutangerne i Vuggestuen kan bruge det i tilfælde af at regnsvejr forhindrer dem i at komme på deres daglige ture ud i regnskoven.
  • Legepladsen vil bl.a. have små gynger, klatretræer, skygge og andre ting som, de små forældreløse orangutanger har brug for.

Læs mere om de reddede orangutangers rehabiliteringsforløb her >>

Netop nu bliver 24 forældreløse orangutanger passet og plejet i Vuggestuen, hvor de tager de første skridt mod en dag at vende tilbage til livet i regnskoven. Vi gør alt for at sikre dem de bedste betingelser, og derfor har ungerne i begyndelsen en personlig babysitter tilknyttet, og denne sommer byggede vi et nyt hus til dem. Du kan læse mere om det nye hus her >>Adoptér en orangutang

Du kan også hjælpe ved at adoptere en forældreløs orangutang. Som tak vil du løbende få sendt billeder og opdateringer af orangutangens rejse tilbage mod regnskoven.

Adoptér en orangutang her >>

Bevar regnskoven

Hjælp os med at bevare og beskytte orangutangens sidste levesteder på Borneo. Som SOS Borneo partner er du med til at sikre orangutangen en fremtid her på jorden.

Bliv SOS Borneo partner her >>

Læs om rehabiliteringsforløbet

Når en forældreløs orangutang-unge reddes påbegyndes et længere rehabiliteringsforløb, inden den kan klare sig på egen hånd og vil blive genudsat i regnskoven.

Læs mere om forløbet her >>