Støt som virksomhed

Når din virksomhed støtter Red Orangutangen, er du med til at hjælpe de sidste orangutanger på Borneo. Vi har over 500 orangutanger på vores center og arbejder yderligere for at bevare og genetablere leveområder for de højst 50.000 orangutanger, der er tilbage i verden.

Gør en synlig forskel

Med en støtte til Red Orangutangen viser din virksomhed, at den tager ansvar for verden omkring os. Vi hjælper dig med at kommunikere støtten, så den skaber værdi for virksomheden. Virksomheder kan støtte på flere forskellige måder. Læs herunder om dine forskellige muligheder for et samarbejde med Red Orangutangen.

Sponsor af skovskolen >

Som sponsor hos Red Orangutangen, støtter din virksomhed skovskolen på rehabiliteringscenteret Nyaru Menteng. Her lærer orangutangerne de færdigheder, de har brug for, når de skal sættes fri i naturen. Sponsoratet henvender sig primært til virksomheder, der ønsker at støtte med et fast årligt beløb.

Partnerskab >

Et partnerskab med Red Orangutangen kan antage mange former og tilpasses virksomhedens individuelle behov. Partnerskaber henvender sig primært til virksomheder, der arbejder strategisk med CSR og kan benyttes til at styrke virksomhedens brand over for både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Donation >

Vores orangutangcenter på Borneo, Nyaru Menteng, modtager hele tiden nye orangutanger, der har brug for hjælp. Vi arbejder for at de alle igen kan leve som vilde orangutanger i Borneos regnskove, og din virksomhed kan hjælpe dem på vej.


Kontakt

Frederik Lynge

E-mail: fl@savetheorangutan.org


 
 

Få rådgivning

Indgår din virksomhed i et samarbejde med Red Orangutangen, rådgiver vi dig gerne omkring, hvordan virksomhedens bidrag integreres i den daglige forretning og kommunikation, hvordan reglerne er for skat og moms, og hvordan din virksomhed kan gøre størst mulig forskel.